Nytt år! REKORD- og PANGSTART for TreningsVennene på Frøystad!

Da var 2020 gått av stabelen og vi har kommet igang med treningen. Og for en PANG-start!

Vi slutter ikke å undre oss over at dette konseptet faktisk går så godt som det går. Vi samler faktisk jevnt over mer enn  20 fantastisk flotte mennesker i gymsalen på Frøystad HVER ENESTE LØRDAG HELE ÅRET IGJENNOM! Det synes vi er en ganske så flott oppslutning. Og det må jo bety at dette er et velkomment tilbud?

Det er ingen hemmelighet at oppslutningen på trening er aller størst etter nyttår og på høsten. Det gjelder for Tur- og TreningsVennene så vel som for andre aktører som tilbyr trening. Men at vi skulle klare å samle SÅ mange treningsglade mennesker i en gammel gymsal i en nedlagt barneskole ute på et relativt lite sted som Roa, er ganske fantastisk!

Og i dag har vi rundet 600 mennesker som liker siden vår på facebook!!! Yuhuuuu!!!

I tillegg var det sist lørdag hele 39 herlige mennesker som fylte salen på Frøystad! Det tror vi er rekord.

Fra treningen sist lørdag :)
Det var et tidspunkt for et par år siden at vi strevde med å få stepper nok til alle som hadde kommet. Etter det investerte Lunner kommune i prosjektet vårt med 10 000kr og vi fikk råd til å kjøpe 10 nye stepper. Da hadde vi litt over 30 stk.

Siden den gangen har ikke stepper vært en "issue", for å ta det på norsk... Men nå, sist lørdag var det igjen for lite stepper til alle som hadde møtt opp.

Men gjengen løste det med glede. Instruktørene benket seg bokstavelig talt oppe på scenen hvor det finnes noen gamle gymsalbenker som de jobbet seg opp og ned på. Og atter andre igjen delte på en step.

Ingen sure miner, bare glede og god steming. Og det er sånn det skal være!!

I morgen er det lørdagstrening igjen. På facebook er det 25 personer som har trykket "kommer" på arrangementet, mens 12 har trykket "interessert". Av erfaring så er det mange av de som skriver "interessert" som egentlig har ment "kommer" og det dukker alltid opp flere enn tallene tilsier på facebook.

Så.. da blir det kanskje enda en rekord i morgen? ;)

Det er ikke satt opp step på timeplanen, så den biten blir det ingen utfordringer med.

Hva med deg? Har du lyst til å være en del av denne gladgjengen på Frøystad? Du har i så fall muligheten i morgen. Riktig hjertelig velkommen skal du være!!

Solveig for Tur- og TreningsVennene

Kommentarer

Populære innlegg