Julebord og aller første årsmøte! :)

På frivillighetsdagen er det på sin plass å forære Tur- og TreningsVennene noen ord. På lørdag holdt Tur- og TreningsVennene sitt første årsmøte i forbindelse med årets julebord. Her kommer det litt om våre julebordtradisjoner, veien mot organisasjonsnummer og drømmen om et aldri så lite eget kontonummer.







Julebordsang

Tradisjonen tro dro vi også i år igang en sang til ære for oss selv. Denne gangen var teksten satt til melodien "Rockin' around the christmas tree".  Til denne var det også spesifikke direksjoner om noen ganske så beskjedne bevegelser (alt ettersom hvem man spør). Og med playback og det hele gaulet gjengen i kapp med hverandre på et refreng som gikk som følger: 


𝅘𝅥𝅮𝅘𝅥𝅱𝅘𝅥𝅮 
Åretsjulebord for
Tur- og Treningsvenneneeee
Hyggelig å møtes, endelig!
Nå skal det minnes, gledes...

Dessverre rakk vi ikke å filme begivenheten. -Ved nærmere ettertanke var det kanskje like greit...


Fem års jubileum

Vi har jo vært en utøvende organisasjon i en stund nå, vi har faktisk FEM ÅRS JUBILEUM til våren! Men det er  først nå i høst at vi har gått igang med å organisere oss. vi er ikke helt i mål der ennå, men prosessen er i gang!


Prosessen mot organisasjonsnummer
I Organisasjonsprosessen må man melde inn  både dokument på at organisasjonen er stiftet, vi må levere vedtekter og innberette hvem som er i styret til Brønnøysund. Selv om vi har holdt på i snart 5 år, har vi aldri produsert noen form for formalia av noe slag, så i høst måtte vi igang med det hele. 


Årsmøte og julebord i ett
Det var dette som så førte til at vi holdt vårt første årsmøte. Men vi er ikke vant til å møtes utenom trening og hygge, så vi slo det like godt sammen med julebordet. Sistnevnte begivenhet er forøvrig noe vi har holdt hvert år. 

Det ble i år som i fjord et deilig etagilde med masse skravling og et langdrygt årsmøte som strakk seg ut like langt i tid som selve julebordet. Vi fikk drøftet mange nye ting og nøstet sammen litt løse tråder.. hvordan er det vi egentlig er organisert? - Hvordan er det dette her egentlig fungerer?

Ja, det har jo fungert aldeles ypperlig uten noen klare retningslinjer egentlig. Men nå formaliserte vi altså det hele.


Ønsker å få oss kontonummer
Det kan være fint å ha en konto til eventuelle pengebeholdninger. Men for å ha konto må vi ha et organisasjonsnummer! Så dermed denne prosessen i høst. 

Vi har faktisk vært så privilegerte at vi har fått et par beholdninger med penger opp igjennom årene.

Støtte fra kommunen
Første gang i forbindelse med at Lunner kommune gjerne ville støtte oss (og seg selv) med penger for å ruste opp i utstyret på Frøystad. Vi fikk 10 000kr av kommunen som vi kjøpte inn blant annet 10 ekstra stepper for. Det har kommet godt med, siden vi på et tidspunkt sto med den luksusproblematikken at ikke alle som ville være med på trening med oss fikk plass. Nå har vi i overkant av tretti stepper og har aldri hatt slike utfordringer siden.

Hallingsprettfondet
Gang nummer to var da vi vant en beholdning penger på samme beløp da Jenny meldte oss på konkurranse på Radio Norge og de ringte henne opp og sa at vi hadde vunnet. Hør intervjuet her. Igjen var vi lykkelige forfaltere av nye 10 000kr. Denne gangen kjøpte vi inn treningsmatter og styrkemanualer. Noe som også har kommet godt med. 

Nå ser vi imidlertid at vi står og mangler en del manualer i 3- 4- 5kg klassen og oppover. Dessuten er strikkene vi kjøpte inn for egne penger i ferd med å gå i stykker. I tillegg kunne det være fint med flere førstehjelpsbandasjer.

Det er helt sikkert flere ting vi kan bruke penger på. Men vi ønsker ikke å ta betalt for tjenestene våre. Vi ønsker at det skal være en gave til de som måtte finne det hyggelig og nyttig å trene og gå turer sammen med oss.

Derfor skal det bli fint å få et kontonummer slik at vi kan søke forskjellige instanser om noe eventuell støtte.

Organisasjonsnummer er i boks!
Det var fint å få årsmøtet på plass. I etterkant har vi også fått beskjed om at organisasjonsnummer er i boks! - Nå er neste steg å opprette bankkontonummer. Det bør gå greit.

Tusen takk for et spennende, oppklarende, interessant, hyggelig og godt årsmøte!

Vennlig hilsen
Solveig Marie

Kommentarer

Populære innlegg